Draadloze netwerken worden steeds sneller. Het aantal apparaten dat draadloos verbonden is en het gebruik van mobiele applicaties op de werkvloer, gaat in de jaren die komen explosief stijgen. ‘De grootste uitdaging is dat steeds meer en steeds snellere apparaten via hetzelfde kanaal verbonden zijn. Die moeten elkaar niet storen’, aldus hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven Peter Baltus.¹‘Om die draadloze communicatie tegelijk, snel en foutloos te laten verlopen, is nieuwe technologie nodig’. De TU Eindhoven heeft 31 augustus j.l. het Center for Wireless Technology Eindhoven (CWTe) in gebruik genomen.² Eén van de onderzoeken heeft als doel om binnen vijf jaar een WiFi te realiseren van 1TB (1000 GB) per seconde. Dat is ongeveer duizend keer zo snel als het huidige WiFi.³

MER ICT biedt een complete oplossingen voor organisaties
Als partner van Aerohive Networks biedt MER ICT een complete oplossing voor organisaties met een grote diversiteit aan Access Points en switches en een integrale beheeromgeving voor beide. Klanten kunnen daarbij kiezen uit een cloud-model (Wireless-as-a-service) of uit een traditioneel aanschafmodel. Aerohive vereenvoudigt netwerken door het verminderen van de kosten en complexiteit van gedistribueerde enterprise implementaties met cloud-enabled netwerkoplossingen. Deze oplossingen zijn gebaseerd op een unieke gedistribueerde intelligente architectuur, waaronder enterprise-class WiFi-toegangspunten, gigabyte switches state-of-the-art, en eenvoudig te implementeren routers.

Vraag een gratis demonstratie aan
Een demonstratie is een van de beste manieren om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en de kracht van de MER ICT totaaloplossing voor het complete netwerk. Wij geven de gratis demo bij u op locatie. Vraag geheel vrijblijvend aan!

Voor meer informatie neem contact op via telefoon 038-3766222 of e-mail verkoop@merict.nl

MER ICT Aerohive wifi

Chat met Mer