Begin het nieuwe jaar met een goed netwerk. Mer biedt in samenwerking met Aerohive nieuwe en bestaande klanten 2 mooie promo’s rondom de AP122 en de AP250 Access Points. Met name de AP250 is ontworpen voor veeleisende en geavanceerde netwerken. De AP122 is klaar voor BLE (Bluetooth Low Energy/Bluetooth Smart) technologie. Hiermee brengt u uw netwerk direct op een hoger niveau.

Tot 16 maart a.s. mogen wij de AP122 en AP250 nu extra aantrekkelijk aanbieden.

  • Uw bestelling moet voor 15 maart 2018 17.00 uur bij Mer binnen zijn
  • De Promo is niet geldig i.c.m. andere producten of speciale kortingen
  • De aanschaf is definitief, geen retouren mogelijk.

Switch promo

Een netwerk is pas helemaal compleet als de Aerohive AP’s aangevuld worden met de switches en routers van Aerohive. Door het gehele netwerk te ontwerpen met Aerohive Access Points, routers en switches kunt u eenvoudig het complete netwerk beheren vanuit één beheerstool en alle devices zijn optimaal afgestemd op elkaar. Om u te overtuigen van Aerohive switches geven wij nu tot 30 maart 2018* een flinke korting op alle switches! Een betere prijs-kwaliteitsverhouding vind je nergens.

*Uw bestelling moet voor donderdag 29 maart 17.00 uur bij Mer binnen zijn.

Wilt u meer weten over de promo of een voorstel voor uw specifieke situatie, neem contact op met uw Sales Consultant of met het hoofdkantoor via: 038-3766222 (optie 2: Verkoop).

 

Chat met Mer