Oplossingen voor Bouw & Industriebouw-industrie-B

Een organisatie kent zijn specifieke wensen en eisen als het gaat om bedrijfscommunicatie en IT systemen. Mer biedt communicatie en IT-oplossingen voor bedrijven die actief zijn in de bouw en industrie. Bedrijven in deze sectoren kenmerken zich door kantoorwerkplekken in combinatie met productieomgevingen.

Eigen IP telefonieoplossing of toch een dienst?

Om de zakelijke telefonie voor uw organisatie in te richten moet u inzichtelijk hebben welke vorm het beste bij uw organisatie past. Belangrijke vraag hierbij is: wilt u uw eigen telefonieoplossing of kiest u voor een telefonieoplossing als een dienst? Functioneel zijn er geen verschillen. Het is voornamelijk een financiële en technische keuze. Er zijn drie vormen van zakelijke vaste telefonie:

  • IP telefonie appliance, specifieke hardware bij u op kantoor
  • IP telefonie software: specifieke software die geïnstalleerd wordt op uw eigen hardware
  • Hosted/Private Cloud telefonie is een telefoondienst waarbij u alleen toestellen op locatie heeft.

Draadloze communicatie

In een productieomgeving is draadloze communicatie vaak onmisbaar. Er zijn diverse technieken beschikbaar met zijn eigen kenmerken en toepassingsgebieden. Mer kent een grote expertise op het gebied van draadloze communicatie zoals IP-DECT, VoWLAN en GSM.

Een draadloos netwerk moet geschikt en ingericht zijn voor draadloze communicatie. Een 100% goede dekking is daarbij essentieel. Mer biedt voor alle netwerken professionele metingen inclusief rapportages.  Aan de hand daarvan wordt de detail engineering gedaan zodat uw organisatie beschikt over een betrouwbaar draadloos netwerk.

Wij gaan graag met u in gesprek om voor uw organisatie in beeld te brengen wat de wensen, eisen en mogelijkheden zijn. Mer heeft alle varianten in huis en kan u adviseren.

 

Patrick de Haan, systeembeheerder bij Condor Carpets B.V.

Wij zochten een partij die ons een veelzijdige telefooncentrale kon leveren, met alle opties die van deze tijd zijn. Wij hebben die gevonden bij Mer ICT. Mer ICT is een prettige partij om mee samen te werken. Vooraf hebben we een gezamenlijk plan van aanpak gemaakt zodat de gehele overgang vlekkeloos is verlopen en de

     ,

Klantcases

Nefit Industrial  Deventer

Nefit Industrial Deventer

De industriële toeleverancier van seriegietwerk in wit smeedbaar gietijzer. Tevens verzorgen wij verspanende-

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer