Oplossingen voor gemeentengemeente-B

Mer is een specialist in communicatieoplossingen voor gemeenten. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring weten onze specialisten wat de eisen en mogelijkheden zijn voor het inrichten van vaste en mobiele telefonie, IT infrastructuur en een KCC bij gemeenten. Mer levert aan meerdere gemeenten de totale communicatieoplossing. Deze voldoen aan specifieke wensen en eisen van gemeenten.

 

Klant Contact Center

Een gemeente wil bereikbaar zijn voor haar burgers en de ondernemers. Personen en bedrijven die contact opnemen met uw organisatie wilt u direct, snel en klantgericht van dienst zijn. Met een goed ingericht Klant Contact Center (KCC) kunt u dit bereiken. Het Omni channel Klant Contact Center geeft uitgebreide en zeer geavanceerde mogelijkheden om inkomende klantcontacten af te handelen. Met één applicatie worden inkomende gesprekken, Email, webchats, webcallback en Social Media gerouteerd en door de meest geschikte medewerker afgehandeld. Rapportages en Supervisor tools geven inzicht en mogelijkheid tot voortdurende verbetering en optimalisatie.

Mer Alles-in-één

Mer biedt met Alles-in-één een dienst voor vast én mobiel bellen voor de zakelijke markt inclusief volledig geïntegreerd KCC. De dienst biedt efficiency, flexibiliteit en veel functionaliteit. In plaats van verschillende leveranciers, verschillende producten en diensten en verschillende kostenstructuren gaat een gemeente gebruik maken van één dienst. Vaste en mobiele gebruikers bellen onderling gratis en kunnen maandelijks toegevoegd óf verwijderd worden.

Er wordt géén gebruik gemaakt van een gedeeld platform zoals bij veel soortgelijke oplossingen. De oplossing wordt per klant samengesteld (Private Cloud, Private Platform) en biedt dus volledige bescherming van persoonsgegevens.

Klantcases

Gemeente Heiloo

Gemeente Heiloo

Heiloo ligt op een langgerekte zandrug, die circa 2000 jaar voor de jaartelling parallel aan de kustlijn is gevormd.

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer