Oplossingen voor diverse organisatiesdiensten-B

Een organisatie kent zijn specifieke wensen en eisen als het gaat om bedrijfscommunicatie en IT systemen. Mer biedt communicatie en IT-oplossingen voor dienstverlenende bedrijven. Dienstverlenende bedrijven kenmerken zich door veel kantoorwerkplekken in combinatie met mobiele medewerkers die onderweg of thuis aan het werk zijn.

Eigen IP telefonieoplossing of toch een dienst?

Om de zakelijke telefonie voor uw organisatie in te richten moet u inzichtelijk hebben welke vorm het beste bij uw organisatie past. Belangrijke vraag hierbij is: wilt u uw eigen telefonieoplossing of kiest u voor een telefonieoplossing als een dienst? Functioneel zijn er geen verschillen. Het is voornamelijk een financiële en technische keuze. Er zijn drie vormen van zakelijke vaste telefonie:

  • IP telefonie appliance, specifieke hardware bij u op kantoor
  • IP telefonie software: specifieke software die geïnstalleerd wordt op uw eigen hardware
  • Hosted/Private Cloud telefonie is een telefoondienst waarbij u alleen toestellen op locatie heeft.

De kracht van Collaboration

Professionele organisaties zijn meer en meer verspreidt over meerdere locaties en/of afdelingen. Medewerkers worden steeds flexibeler en mobieler door thuiswerken en flexwerken. Deze hoge mate van flexibiliteit vraagt om een communicatieoplossing voor een goede samenwerking, overleg tussen medewerkers onderling en ook externe contacten. Met de conferencing en collaboration oplossingen van Mer biedt u uw medewerkers een juiste oplossing voor deze veranderde werkomgeving.

Wij gaan graag met u in gesprek om voor uw organisatie in beeld te brengen wat de wensen, eisen en mogelijkheden zijn. Mer heeft alle varianten in huis en kan u adviseren.

Driessen Autogroep Eindhoven

Driessen Autogroep Eindhoven

“De totale klantbeweging – daar draait het bij Driessen Autogroep om. De koppeling tussen Business ConneCT en ons ERP systeem is goud waard”

     Bram Melssen, Manager ICT

Klantcases

Dantuma Medische Speciaalzaak – Leeuwarden

Dantuma Medische Speciaalzaak – Leeuwarden

Dantuma gelooft dat mensen niet beperkt willen worden door een aandoening en blij

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer