Maatwerk voor de zorgsectorzorg-B

Communicatie in de zorgsector is zeer specifiek. Er worden hoge eisen gesteld aan de betrouwbaarheid en robuustheid van de totale ICT omgeving. Naast de standaard oplossingen op het gebied van telecommunicatie en IT biedt Mer communicatieoplossingen specifiek voor de zorg. Telefonie, draadloze oproepsystemen, verpleegoproepsystemen, alarmering en persoonsbeveiliging zijn technieken en oplossingen waar Mer meer dan 20 jaar ervaring in heeft. Veel zorginstellingen in de VVT en GGZ sector hebben reeds voor de communicatieoplossingen van Mer gekozen.

Zorgsystemen

Het verpleegoproepsysteem (of ook wel zorgdomotica) verbindt apparaten waarmee patiënten en cliënten een verpleegkundige kunnen oproepen. Een essentieel middel voor zorgprofessionals om snel en adequaat zorg en hulp te verlenen daar waar het op dat moment nodig is. Moderne verpleegoproepsystemen zijn veelal op IP gebaseerd waardoor er meer mogelijkheden ontstaan.

Totaaloplossing

Verpleegoproepsystemen worden gekoppeld en geïntegreerd met oplossingen voor mobiele communicatie (DECT, Wifi of GSM) en de telefonieomgeving. Mer levert een totaalpakket inclusief OPEX modellen en het uitbesteden van beheertaken en neemt zo veel zorg uit handen.

Klantcases

Inclusief Groep Nunspeet

Inclusief Groep Nunspeet

De Inclusief Groep is sociaal ondernemer en biedt circa 1.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt passend werk

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer