Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens & Moxy Amsterdam Houthavens

 

Het telefonieproject:

In oktober 2016 zijn de eerste stappen genomen om tot een aanbieding te komen voor de telefonievoorziening ten behoeve van het nieuwe Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens en Moxy Amsterdam Houthavens. Dit is geinitieerd en begeleid door Myfix.nl; de heer Dirk Kenter. In april 2017 is de opdracht ontvangen van Houthavens Beheer B.V. voor het leveren en installeren van een NEC SV9300 Communicatiesysteem t.b.v. beide hotels. En na diverse besprekingen met alle partijen is in September 2017 het Plan van Aanpak tot stand gekomen. De benodigde materialen zijn besteld en in November is begonnen met de opbouw van de NEC SV9300, de installatie op locatie met als afsluiting de oplevering van het telefonieproject in januari 2018.

Quote van Dirk Kenter Myfix.nl:

“Vanaf het begin hebben we een open contact gehad met Mer ICT en hebben ze ons geholpen om een zo optimaal mogelijk oplossing te offreren welke voldeed aan de eisen die de eindklant aan het systeem heeft gesteld. Na wat aanpassingen en toevoegingen is alles in werking gezet. De project uitvoerder en de engineers van Mer hebben het project opgeleverd zoals de eindklant dit voor ogen had. Het systeem is in januari 2018 werkend opgeleverd met een paar restpunten. Inmiddels draait alles naar behoren en kan ik niet anders zeggen dat de samenwerking tussen Myfix.nl en Cycas Hospitality met Mer ICT prima is verlopen en de eindklant een solide telefoniesysteem heeft.”

 

Hotel Residence Inn Houthavens biedt een gevoel van thuis komen met haar 60 luxe Studio’s en Suites met ramen van plafond tot aan de vloer met een geweldig uitzicht op de Haven van Amsterdam. Residence Inn is een zogenaamd Extended Stay Hotel en richt zich met name op gasten die langer in Amsterdam of directe omgeving verblijven. Alle luxe Suites zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met o.a. een koelkast, magnetron, oven, vaatwasser en diverse andere kookbenodigdheden. Een warm ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt iedere ochtend geserveerd.

Wilt u tijdens uw verblijf sporten, dan kunt u 24/7 terecht in het State-of-the-art Fitness Center of zwemmen in The Athletic Club. Tevens is er WiFi beschikbaar in het gehele hotel, biedt het hotel Wasserij Service en een 24/7 ‘Grab ’n Go’ Market in de lobby.

De kamers zijn o.a. voorzien van Airconditioning en u kunt op de kamers zelf een kopje koffie of thee zetten.

Moxy Amsterdam Houthavens zit in hetzelfde pand maar heeft een volledig andere stijl en een Industriële look and feel. Moxy is hip, gedurfd en vooral gericht op de jongere generatie. Moxy beschikt over 120 kamers met gratis WiFi en een 43 inch LCD TV en zoals ze zelf omschrijven: “bedden voor starry nights and pillow fights”. Moxy beschikt over een gezellige en drukke bar, The Now genaamd, en een hippe loungeruimte met DJ booth. Inchecken doe je bij Moxy aan de bar en alle gasten ontvangen bij aankomst een welkomscocktail.

 

Chat met Mer