U heeft ze vast wel eens gehoord. Benamingen als: Het Nieuwe Werken, BYOD (Bring Your Own Device), Govroam® en DigiD.

Wij gaan in dit Nieuwsbericht iets verder in op Govroam® oftewel Governement Roaming.

Govroam® geeft medewerkers in de publieke sector veilig toegang tot WiFi-netwerken. Op alle deelnemende overheidslocaties. Zonder steeds opnieuw in te loggen. Hoe? Door de netwerkauthenticitatie van alle deelnemende overheden te koppelen op een veilige manier. Mer ICT heeft met samen met Aerohive alle expertise is huis om Govroam® te implementeren binnen overheidorganisaties, zelfstandige bestuursorganen en geselecteerde partners van de overheid.

Deze WiFi authenticatie voor overheden en gemeentes biedt gebruikers een eenduidige en veilige manier van verbinden met een draadloos netwerk. Mer ICT kent de procedures voor een soepele aansluiting. Bovendien kan Mer ICT een check uitvoeren om uw netwerk up-t0-date te brengen voor nu en voor in de toekomst.

Wat zijn de voordelen die u kunt behalen door voor Govroam® te kiezen:

  • Eenvoud voor eigen medewerkers
  • Gastvrijheid voor collega’s van andere overheidsorganisaties
  • Veiligheid vanwege de nieuwe beveiligingsstandaarden
  • Gebaseerd op bewezen techniek
  • Minimale inspanning en kosten
  • Soepele aansluiting dankzij expertisepartij Aerohive.

Mer ICT heeft alle expertise in huis om Govroam® te implementeren binnen uw organisatie. Daarnaast kent Mer de procedures om de aansluiting soepel te laten verlopen. Mer ICT richt uw draadloos netwerk in op de koppeling met Govroam® zodat u direct gebruik kunt maken van de voordelen.

Geïnteresseerd in Govroam®? Neem contact op met Mer ICT of met uw Sales consultant.

 

Chat met Mer