Introductie Flat Fee bellen

In de mobiele wereld is het Flat Fee bellen inmiddels een redelijk ingeburgerde abonnementsvorm. Een abonnee kan voor een vast bedrag per finance-Bmaand onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Recent heeft Mer deze abonnementsvorm ook geïntroduceerd voor vaste telefonieverbindingen in de zakelijke markt in de vorm van de Flat Fee SIP trunk.

Forse besparingen

Middels de Flat Fee SIP trunk zijn besparingen mogelijk variërend van 20% tot wel 50% op de huidige kosten voor traditionele ISDN-lijnen. Op ISDN lijnen zijn de abonnementskosten vaak een stuk hoger en daarnaast zijn ook de gesprekstarieven voor zowel binnenlandse als buitenlandse bestemmingen fors hoger. Bovendien weet u bij een Flat Fee SIP trunk vooraf wat uw maandelijkse kosten zijn.

Berekening

Indien u een indicatieve berekening wilt laten maken van uw specifieke situatie is een kopie van de laatste factuur vaak voldoende. Op basis van die gegevens kan een Sales Consultant van Mer een berekening maken en u voorlichten over alle relevante aspecten zoals de bestaande contractsduur en de technische werking van een SIP trunk in combinatie met uw telefoniesysteem.

 

 

 

Chat met Mer