Introductie nieuwe DECT handset NEC i766NEC i766 left
Met de introductie van de nieuwe I766 IP DECT telefoon biedt NEC zorgeloze mobiele communicatie in veeleisende omgevingen zoals de industrie, de gezondheidszorg en horeca. Het robuuste toestel voldoet aan de strengste eisen voor geavanceerde mobiliteit en messaging. Gebruiksgemak, robuustheid en applicatie integratie hebben hoog op de agenda van NEC gestaan bij het ontwerp van de I766, met zijn zeer intuitieve interface en krachtige functionaliteit. De I766 is de opvolger van de I755 handset, een van de pijlers binnen NEC’s portfolio van mobiele IP DECT handsets.

Robuustheid gecombineerd met aansprekend ontwerp
NEC’s I766 combineert bestendigheid tegen schokken, stof en water (volgens IP65 classificatie) met een aantrekkelijk design en een intuitieve gebruikersinterface. Het 2,4″ hoge resolutie scherm, de HD-Voice luidspreker en geintegreerd Bluetooth maken de handset nog aantrekkelijker. Naast flexibiliteit en comfort, biedt de i766 gebruikers volledige controle over hun bereikbaarheid, met uitgebreide telefoniefunctionaliteit naadloos geintegreerd met het bedrijfsnetwerk. Uitgebreide tekstberichten en alarmeringsfuncties bieden alle benodigde interactie met berichtenservers en zusteroproepsystemen.

Grootst mogelijke persoonlijke veiligheid
De speciale SOS-alarm knop, het trekkoord en de ‘man-down’ functie van de i766 bieden voorzieningen om onmiddellijk andere personeelsleden te waarschuwen in het geval van moeilijke situaties, zoals bij agressie en ongelukken. Iemands locatie informatie kan daarbij worden toegevoegd aan alarmmeldingen, wat sterk bijdraagt aan verbetering van veiligheidsscenario’s.

Uitfasering NEC i755
Leverancier NEC heeft door de enorme vraag naar de i755 handset de EOD (End OF Delivery) datum vervroegt naar 1 augustus j.l. Het toestel is dan ook niet meer bestelbaar. MER ICT heeft nog wel beperkte voorraad van de NEC i755. Indien u voorlopig geen afstand wilt doen van de i755 adviseren wij snel extra toestellen te bestellen.

Introductie aanbieding DECT i766

Belangstelling voor de i766? Wij bieden nu een complete set NEC i766 aan voor de introductieprijs van 350 euro inhoudend:

  • 766 DECT handset, clip, batterij, trekkoord;
  • Gx66/I766 desktop lader;
  • Gx66 AC adapter;
  • Micro SD geheugenkaart.

Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2015. Toestellen zijn te bestellen in de webshop van MER ICT
Let op dat uw DECT systeem dient te beschikken over de nieuwste softwarestand voordat u de NEC i766 kunt gebruiken. Laat u hierover informeren door MER ICT.

Voor meer informatie neem contact op via telefoon 038-3766222 of e-mail verkoop@merict.nl

NEC-DECT-i766

Chat met Mer