Dantuma Medische Speciaalzaak (onderdeel van Mathot Medische Speciaalzaken) – Leeuwarden

Dantuma gelooft dat mensen niet beperkt willen worden door een aandoening en blij worden van het juiste hulpmiddel en een betrouwbaar advies.

Met hun vakbekwame specialisten en en gezonde kijk op medische hulpmiddelen zorgt Dantuma daarvoor. Dantuma biedt hun klanten een betrouwbaar advies en ht juiste hulpmiddel voor hun aandoening en dat doen ze met een glimlach. Dantuma is specialist in o.a. Orthopedie (hulpmiddelen), Therapeutisch elastische kousen, Diabeteszorg, Wondzorg, Incontinentiezorg en Stomazorg. Bij Dantuma werken gediplomeerd orthopedisch instrumentmakers en aanmeters therapeutisch elastische kousen. Ook hebben ze verpleegkundigen in dienst die de klanten kunnen informeren, begeleiden en uw vragen kunnen beantwoorden over diabetes-, wond- , incontinentie- of stomamaterialen. Dantuma is onderdeel van Mathot Medische Speciaalzaken in Haarlem en heeft locaties in Friesland, Groningen en Flevoland. In de regio is Dantuma de grootste leverancier van medische hulpmiddelen.

 

Quote van Antoinette Doyle, Manager klantenservice bij Dantuma Medische Speciaalzaak over de samenwerking met Mer: “Mer ICT biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding, ze denken mee in oplossingen. Het implementatietraject is prima verlopen, we hadden de hele dag expertise op locatie om alles te regelen en vragen van medewerkers te beantwoorden. Kortom: een prima partner”.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer