Elan Wonen woningcorporatie

Elan Wonen geeft je de ruimte. Ruimte om te wonen en ruimte voor eigen initiatief en participatie. Het kernwerkgebied van Elan Wonen is Haarlem en Heemstede. De vastgoedportefeuille omvat 7000 woningen en 1000 andere eenheden waaronder parkeergelegenheden, zorgvastgoed, maatschappelijk vastgoed en commerciële ruimtes.

Huishoudens met een bescheiden inkomen vormen de grootste doelgroep van iedere woningcorporatie. Samen met gemeenten en collega-corporaties zijn wij verantwoordelijk voor het in stand houden van de benodigde voorraad betaalbare en/of aangepaste woningen voor al deze huishoudens.

In het werkgebied van Elan Wonen hebben ook huishoudens met een inkomen tot ongeveer anderhalf keer modaal moeite om zelfstandig in hun huisvesting te voorzien. Dit is het gevolg van de hoge koopprijzen en de beperkte aanwezigheid van betaalbare huurwoningen in de vrije sector. Ook deze huishoudens rekenen wij daarom tot onze doelgroep.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer