Facilicom Facility Solutions

Waarschijnlijk behoort het facilitair management niet tot de core business van uw organisatie of bedrijf. Tegelijkertijd vormen diensten als schoonmaak, catering, beveiliging, gebouwenbeheer en het management daarvan de basisvoorwaarden voor het perfect laten verlopen van uw kernactiviteiten.

Expertise in facilitair management
Facilicom Facility Solutions heeft een unieke expertise in facilitair management en biedt altijd de oplossing waar u naar op zoek bent. Van het organiseren van een verhuizing tot het leveren van het complete integrale facilitaire palet.

Bij Facilicom Facility Solutions staan integrale facilitaire oplossingen op maat centraal. Zo kunnen wij verschillende diensten voor u integreren waarbij u nog maar één contact – persoon heeft en u nog maar één verzamelfactuur ontvangt. Hierbij hanteren wij verschillende serviceconcepten, toegespitst op uw specifieke behoeften. Zo adviseren wij u over het combineren van diensten in een van onze serviceconcepten. Indien u behoefte heeft aan het managen en optimaliseren van uw huidige facilitaire dienstverleners dan kunnen wij u dat ook uit handen nemen. Maar u kunt bij ons eveneens terecht voor het complete estate management van uw panden. Desgewenst kunnen wij u van dienst zijn met de inzet van onze professionele facility-, interim- en projectmanagers.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer