Gemeente Bronckhorst

De gemeente Bronckhorst telt bijna 38.000 inwoners. De gemeente ligt tussen de centrumgemeenten Zutphen en Doetinchem in en de IJssel vormt de westgrens. Bronckhorst is rijk bedeeld met natuurschoon. Het zogenaamde coulissenlandschap biedt een plezierige afwisseling van bossen, weilanden, akkers, oude laanbeplantingen en houtwallen, waartussen fraaie karakteristieke boerderijen verscholen liggen.

Daarnaast is er een groot aantal landgoederen met mooie buitens en kastelen en een rivierenlandschap met uiterwaarden en dijken. Monumentenstadje Bronkhorst is bekend als het kleinste stadje van ons land. Kortom een gebied met veel cultuurhistorische en natuurwaarden. Met een oppervlakte van 30.000 ha. is Bronckhorst één van de grootste plattelandsgemeenten van Nederland en maakt onderdeel uit van de P10, het landelijke samenwerkingsverband van de tien grootste plattelandsgemeenten van Nederland.

Bronckhorst is ontstaan op 1 januari 2005, door herindeling van vijf gemeenten: Hengelo (Gld), Hummelo en Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem. De gemeente Bronckhorst is ca. 28.643 ha groot en bestaat uit 44 dorpen en buurtschappen.

Gemeente Bronckhorst heeft middels een aanbestedingstraject een integrale telecomoplossing uitgevraagd aan de markt met een grote nadruk op VastMobiel integratie en een Klant Contact Centrum.

Een bijzonderheid in de aanbesteding betrof de indoor dekking voor GSM. Het gemeentehuis is een nieuw gebouw met zeer goede isolatie en dientengevolge ook een zeer slechte indoor dekking van GSM.

De Mer Alles-in-één dienst waarbij vaste en mobiele toestellen volledig geïntegreerd zijn in het platform is uit alle aanbiedingen als beste naar voren gekomen. In combinatie met de NEC Business ConneCT oplossing beschikt de Gemeente over een zeer professioneel Klant Contact Center voor de front office met inzicht in de bereikbaarheid van alle medewerkers, vast én mobiel.

Middels een Distributed Antenna System (DAS) is de gemeente verzekerd van een goede indoor dekking.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer