Bereikbaarheid zowel over de weg als met het openbaar vervoer, aanbod van winkels, scholen en voorzieningen op het gebied van (gezondheids)zorg, cultuur en recreatie zijn voor veel mensen belangrijke aspecten bij het kiezen van een woonplaats. Heerenveen biedt dit allemaal en is daarom een aantrekkelijke woongemeente.

Een prettig woonklimaat
De hoofdplaats, de dorpen en het buitengebied biedt u een ruime keuze aan woonmogelijkheden. Zo hebt u de keuze van sociale huur, ruime kavels in de vrije sector, van landelijk wonen in het buitengebied tot een penthouse in het centrum. Wonen in Heerenveen is een aantrekkelijke combinatie van stedelijke voorzieningen en landelijke rust. Goed en betaalbaar wonen kan in Heerenveen.

Wijken en dorpen
In Heerenveen vindt u acht woonwijken. Elke wijk is herkenbaar aan de bouwstijlen en het tijdspad waarin de wijk is ontstaan en gebouwd. Zoekt u rust en ruimte? Kijkt u dan eens in een van de prachtige dorpen in het buitengebied van Heerenveen.

Ondernemen
De centrale ligging, de goede bereikbaarheid, voldoende gekwalificeerd personeel en een gezond ondernemersklimaat maken Heerenveen tot een populaire vestigings­plaats. Regionaal, landelijk en internationaal opererende bedrijven en instellingen kiezen daarom bewust voor Heerenveen.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer