Hamer Installatietechniek

Hamer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Wij zijn een totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. We zijn gevestigd in Nederland en België en hebben bijna 350 medewerkers. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden.

Compleet in techniek
Ons dienstenpakket omvat meerdere specialisaties. Wij doen alles vanuit een servicegerichte en daadkrachtige organisatie met aandacht voor klanten, voor veiligheid en zorg voor het milieu.

Eén partner
U hebt genoeg aan één partner voor techniek, we hebben alle disciplines in eigen huis. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat is bevorderlijk voor de communicatie en de efficiency, zeker als het gaat om complexe projecten.

Onze kernwoorden
Installatietechniek, familiebedrijf, communicatie, veiligheid, service, logistiek, certificering, betrouwbaar, samenwerking, milieu, transparant.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer