De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB)

De KNB zorgt ervoor dat de verplicht aangesloten (kandidaat-)notarissen deskundig, onafhankelijk en integer handelen. De beroepsorganisatie stelt beroeps- en gedragsregels op en houdt de vakbekwaamheid op peil met opleidingen, cursussen en informatie over actuele ontwikkelingen in het vakgebied.

De KNB bevordert een kwalitatief hoogwaardige en toegankelijke dienstverlening van het Nederlandse notariaat. De beroepsorganisatie zorgt ervoor dat (kandidaat-)notarissen goed zijn opgeleid en zich bijscholen via het cursus- en opleidingsprogramma. Zo blijft hun kennis up-to-date en leren ze nieuwe vaardigheden.

De KNB ondersteunt de (kandidaat-)notarissen in hun dagelijkse beroepsuitoefening. Dit doet zij door hen op de hoogte te houden van ontwikkelingen in het vakgebied en vragen over de praktijkvoering te beantwoorden. Tot slot bemiddelt de KNB bij conflicten tussen cliënt en notaris.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer