Refresco Benelux

De productielocatie in Bodegraven produceert sinds 1969 frisdranken en vruchtensappen voor retailers en A-merkfabrikanten. Aanvankelijk was het bedrijf onderdeel van de zuivelorganisatie Menken en werd er geproduceerd onder de naam LIKO. In 1999 vond verzelfstandiging plaats door een Management Buy Out en werd de aanzet gegeven voor de oprichting van de Refresco Groep in 2000. Vanaf 2007 maakte Menken Drinks deel uit van de business unit Refresco Benelux en 1 januari 2012 zijn alle bestaande entiteiten gefuseerd met Refresco Benelux B.V. en is Menken Drinks opgegaan in Refresco Benelux B.V.

De productlocatie in Bodegraven beschikt over de meest geavanceerde productiefaciliteiten binnen Europa. Dagelijks worden op 11 productielijnen frisdranken en vruchtensappen in diverse formaten karton en blik geproduceerd. Refresco Benelux zorgt ervoor dat zij telkens de mogelijkheden afstemt op de laatste ontwikkelingen in de markt om in de groeiende vraag naar het co-packen van frisdranken en vruchtensappen te kunnen blijven voorzien.

Sinds begin 2009 is een nieuw volautomatisch warehouse met een capaciteit van meer dan 35.000 pallets in gebruik genomen. Hiermee zijn de distributiecapaciteiten sterk toegenomen.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer