Nefit Industrial

Nefit Industrial is de industriële toeleverancier van seriegietwerk in wit smeedbaar gietijzer. Tevens verzorgen wij verspanende- en niet-verspanende bewerkingen aan het gietwerk en de assemblage van samengestelde producten.

Een tweede kernactiviteit is de productie en verkoop van fittingen. Tot onze opdrachtgevers behoren tal van gerenommeerde nationale- en internationale bedrijven in de automobielindustrie, bouwindustrie, verwarmingsindustrie, landbouwmachine-industrie, installatiebranche en nutsbedrijven.

Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot een vooraanstaande, hightech producent met een toppositie op de Europese markt.

Topkwaliteit, een flexibel productieproces en een klantgerichte werkwijze zijn de basis van onze onderneming. Daarom investeren wij voortdurend in nieuwe technologie, automatisering en de opleiding van onze medewerkers.

Project details

Nefit Industrial heeft met de bouw van een nieuwe hal meerdere offertes opgevraagd in de markt. De wens is om de huidige telefonieomgeving aan te passen voor de nieuwbouw en deze geschikt te maken voor twee locaties, fysiek gescheiden van elkaar.

Mer heeft hierop ingeschreven en de opdracht gekregen voor een migratie van de huidige NEC omgeving naar een VoIP omgeving waarbij de bestaande omgeving is gekoppeld.

De hal is gekoppeld op basis van IP DECT technologie. De gebruikers met een DECT handset kunnen op beide locaties met hun eigen handset bellen over het telefonie DECT netwerk.

Daarnaast is de kantoor omgeving voorzien van de NEC Business ConneCT Call Center Agent oplossing. Hiermee beschikt Nefit Industrial over een zeer professioneel klant contact center voor de front office met inzicht in de bereikbaarheid van de organisatie middels een uc client.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer