Novagraaf Nederland

Novagraaf is een internationaal patent en trademark adviesbureau en adviseert haar klanten over Intellectual Property Strategie en Management. Novagraaf’s expertise en dagelijkse bezigheden bevatten onder meer het adviseren over nieuwe ideeën, nieuwe uitvindingen, sterke merknamen, nieuwe merknamen of innovatieve nieuwe producten. Of het nu gaat om trademarks, patenten, domeinnamen of domein ontwerpen, novagraaf is gespecialiseerd in de bescherming en het wereldwijde beheer van intellectuele eigendomsrechten, met inbegrip van het intificeren van misbruik en het besluitvaardig handelen indien en wanneer er overtredingen plaatsvinden.

Intellectueel Eigendom speelt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven. In deze dynamische, steeds veranderende wereld, wordt de communicatieve en de strategische waarde van Intellectueel Eigendom steeds verhoogt. Concurrentie tussen bedrijven wordt steeds intensiever, mede door e groei van het internet en het feit dat producten steeds vaker en makkelijker gekopieerd worden. En dan praten we niet alleen over nagemaakte schoenen of tassen maar zelfs vliegtuigonderdelen en medicijnen worden nagemaakt. In welke branche u ook actief bent, het is van vitaal belang dat u uw intellectuele eigendom beschermd.

Bij Novagraaf begrijpen ze de ware betekenis van Intellectueel Eigendom. Met meer dan 350 professionals in 16 kantoren, werken ze aan diverse soorten kwesties, iedere dag. Vanuit kantoren in België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk werkt Novagraaf voor innovatieve starters, voor organisaties op regionaal of nationaal niveau en voor multinationals met een wereldwijde portefeuille van sterke merken en innovatieve uitvindingen.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer