KwadrantGroep

De KwadrantGroep is een initiatiefrijke en veelzijdige maatschappelijke onderneming, die onder verschillende merknamen wonen, zorg (thuis of in een woonvorm) en aan zorg gerelateerde producten en diensten levert. We streven naar een hoge kwaliteit van wonen, zorg en diensten en voortdurende verbetering en vernieuwing daarvan. De KwadrantGroep is zich bewust van haar maatschappelijke opdracht. De groep gaat zorgvuldig om met beschikbare middelen en werkt nauw samen met tal van andere –maatschappelijke- organisaties, zoals huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, woningcorporaties, verzekeraars, gemeenten en het onderwijs. Met deze partners zoekt de KwadrantGroep antwoorden op de uitdagingen die de toekomst bieden, zoals de stijgende vraag naar (complexe) zorg, het langer thuis blijven wonen, toename van ouderdomsziekten en spanning op de zorgbudgetten. Ketenzorg en zorginnovatie zijn daarbij belangrijke thema’s.

De KwadrantGroep is geworteld in Friesland en met tien labels actief in zes marktsegmenten in Noord en Midden Nederland. Er werken ruim 8.000 mensen en het  hoofdkantoor is gevestigd in Drachten. We bestaan uit de zorgbedrijven De Friese Wouden, Palet, Pasana Ouderenzorg, Zorgmaatwerk/In Hoofdzaken (ambulante GGZ), Hulp in Huis, ondernemingen op het gebied van hulpmiddelen (Hulpmiddelencentrum HMC, Lammert de Vries, Dantuma en de Groene Kruis Winkels) en maaltijdenbedrijf Van Smaak.

De zorgbedrijven van de KwadrantGroep zijn per 1 januari 2016 juridisch gefuseerd tot één stichting: Stichting KwadrantGroep.

 

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer