Van der Valk Hotels & Restaurants is met 59 vestigingen en nog eens 25 hotels in landen verspreid over de hele wereld het grootste horeca concern van Nederland. In Van der Valk hotels werken ongeveer 10.000 personeelsleden. Per jaar bezoeken circa vijftien miljoen mensen één van de hotels en de omzet over 2009 was 515 miljoen euro. Van der Valk Eindhoven is een modern 4-sterrenhotel, gebouwd op een familietraditie die teruggaat tot 1862.

Van der Valk Hotel Eindhoven

Van der Valk Hotel Eindhoven

“Met NEC’s SV8300 en Business ConneCT hebben we een hoogwaardig, modern communicatieplatform waarmee onze bereikbaarheid sterk is verbeterd.”

     Alexander Holterman, Adjunct Directeur Van der Valk Hotel Eindhoven

Project details

 

Met de combinatie van een NEC IP platform en de Business ConneCT applicatie heeft Van der Valk Hotel Eindhoven een hoogwaardig, modern en flexibel communicatieplatform op basis van VoIP. Gasten worden professioneel te woord gestaan. De bereikbaarheid van medewerkers en afdelingen is sterk verbeterd. Wachtrijen zijn verkort door een snellere beantwoording van oproepen. Door hergebruik van hardware werd een kostenbesparing gerealiseerd.

 

De aanname van reserveringen is aanzienlijk efficiënter geworden. In Business ConneCT UC is bij een inkomend gesprek inzichtelijk of het om een gast gaat die eerder in het hotel heeft overnacht. Noodzakelijke informatie is direct voorhanden om de aanname van een nieuwe reservering significant sneller te verwerken. Gesprekken zijn klantvriendelijker geworden en worden sneller en efficiënter afgehandeld.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer