W Amsterdam

Het luxueuze hotel is gevestigd in het voormalige PTT-kantoor aan de Spuistraat in Amsterdam.

Een complete W beleving: kom binnen en stap in de lift naar de rooftop W Lounge voor een check-in van ongekend niveau. Relax in één van onze 238 kamers en suites. Of kies voor de ultieme ervaring in onze WOW of Extreme WOW-Suites.

Beleef Amsterdam als nooit tevoren. Check in tussen het Koninklijk Paleis en de iconische grachtengordel en ervaar een mix van historische Nederlandse architectuur met hypermodern design direct naast de Dam. W Amsterdam, het nieuwe epicentrum van onze dynamische en innovatieve stad.

W Amsterdam biedt de ultieme insider access, met een unieke mix van trendy design en passie voor mode, muziek en ontspanning.

smart-hospitalityMer heeft het W Amsterdam voorzien van een NEC Smart Hospitality oplossing. Verspreid over twee fysieke panden is een integraal systeem geplaatst met vaste toestellen voor kantoormedewerkers, hoteltoestellen op de kamers en Voice over Wifi toestellen voor het personeel die veel van de werkplek af is.

Met de applicatiesuite beschikt het W Amsterdam over extra functionaliteit en is er gekoppeld met de specifieke Hotelsystemen (PMS).

Ook de onderliggende IT-infrastructuur met switches en servers is door Mer geleverd.

Het geheel is als tun-key project uitgevoerd in opdracht van Starwood Hotels.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer