Waldorf Astoria Amsterdam

Het Waldorf Astoria Amsterdam is gevestigd aan een van de beroemdste grachten van Amsterdam, de Herengracht, midden in het UNESCO-werelderfgoed. Het luxe hotel combineert zes historische grachtenpanden, 17e en 18e eeuwse herenhuizen. Deze toplocatie is ideaal voor gasten die de hoofdstad bezoeken voor de monumenten, musea, winkels en cafés. De korte afstand tot het Amsterdamse zakendistrict maakt het hotel ook ideaal voor zakenreizigers die een luxe ervaring wensen.

Het hotel heeft 94 kamers en een eigen restaurant en bar. Ook beschikt het hotel over een schitterend sport- en wellness centrum van 500 vierkante meter om gasten van het Waldorf Astoria Amsterdam een luxe ervaring met de beroemde Waldorf-service te bieden in één van de meest magische locaties ter wereld.

Het Waldorf Astoria Amsterdam heeft ook 400 vierkante meter aan State-of-the-Art vergader- en conferentieruimtes, inclusief een binnentuin voor sociale gelegenheden en evenementen.

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer