WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Het WestCord WTC Hotel Leeuwarden gelegen naast Holland Casino én met directe connectie tot WTC Expo (45.000m² beursoppervlakte), heeft 143 luxe, ruime designkamers. Op de 11e etage kun je dineren op hoog niveau in Restaurant élevé. Dit restaurant is bekroond met een Michelinster. Grenzend aan élevé kun je ook dineren in le bráss, waar je in een informele setting van klassieke gerechten geniet. Op deze etage is ook de Skybar gesitueerd, waar je van een drankje, cocktail of klein hapje kunt genieten.

Binnen 15 minuten lopen ben je in het historische centrum van Leeuwarden. Winkelliefhebbers kunnen o.a. terecht in de Nieuwestad en de Wirdumerdijk. Leeuwarden heeft diverse historische monumenten, zoals de Oldenhove, de Waag en de Blokhuispoort.

In het gehele hotel en op alle kamers kun je gebruik maken van gratis WiFi. Het hotel biedt daarnaast ook enkele wellness faciliteiten (tegen betaling) aan, zoals een sauna, solarium, massagesalon (We Do Massage) en fitnessruimte waar je een op een training kan krijgen, of in een kleine groep (GO180 Personal Trainers).

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer