ZLM Verzekeringen

ZLM Verzekeringen is er voor iedereen die in Brabant of Zeeland woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. In ZLM vindt u een verzekeraar die voor kwaliteit gaat. Een betrouwbare partner, die zich inzet om uw schademelding snel en goed af te handelen. Als regionale verzekeraar is ZLM in staat om de premies laag te houden. Dankzij de uitgebreide dekking en persoonlijke service scoort ZLM jaarlijks hoog in diverse consumentenonderzoeken.

Volgens het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars eindigde ZLM in 2014 als eerste met een gemiddeld rapportcijfer van 8,5.

Persoonlijk contact & snelle service
Bij ZLM vinden we persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Daarom krijgt u als u ons belt altijd échte mensen aan de telefoon. 24 uur per dag voor het melden van schade. En geeft u ons ’s ochtends uw autowijziging door? Dan heeft u de volgende dag uw nieuwe groene kaart in huis. Dat vinden we bij ZLM gewoon vanzelfsprekend.

ZLM: u tevreden, wij tevreden!

 

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer