Zorggroep Elde

Bij Zorggroep Elde onderschrijven we de maatschappelijke beweging dat cliënten, zo lang als het kan, zelf verantwoordelijkheid nemen voor het organiseren van zorg en ondersteuning.
Wij bieden ondersteuning en zorg op topniveau, maar realiseren ons dat het in het leven draait om meer fundamentele behoeften. Zoals het hebben van wezenlijk contact met anderen, het kunnen genieten van dingen en jezelf veilig voelen. We hebben daarom een groot respect voor tradities, culturen, religies en de milieus waar cliënten vandaan komen. Wij voelen ons te gast in het leven van de cliënten die we ondersteunen.
Wij maken het verschil met onze missie. We zijn ondersteunend in een zo aangenaam mogelijk leven. Bij Zorggroep Elde werken bevlogen mensen die het belangrijk vinden om het iedere dag beter te doen dan gisteren.
Voor de mensen aan wie we zorg bieden en die bij ons wonen doen we er alles aan om het zo thuis als mogelijk te laten zijn. Dat betekent dat cliënten hun thuis kiezen vanwege de specifieke kenmerken van een huis. Door hun ligging, het activiteitenaanbod, de cultuurspecifieke voorzieningen en de sfeer

Klantcases

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets B.V. – Hasselt

Condor Carpets levert hoofdzakelijk kamerbrede tapijtproducten voor de residentiële, contract en industriële

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer