NEC Smart Hospitality logo

Met de recente lancering van het wereldwijde Hospitality Partner programma versterkt NEC de leidende positie in het leveren van ‘best-in-class’ IT en Communicatieoplossingen aan de Hospitality markt. Recent heeft NEC aangekondigd dat voor de Nederlandse markt MER ICT aangesteld is als NEC Smart Hospitality Partner.

Kees van Donk, Director Hospitality van NEC, licht toe: “Als onderdeel van het NEC Smart Hospitality concept is de doelstelling van dit programma het realiseren van gemeenschappelijke groei in de belangrijke Hospitality markt. Met dit programma erkennen en ondersteunen we partners die investeren in onze toegevoegde waarde proposities en stellen we hen in staat om meer succesvol te zijn”.

NEC Smart Hospitality Programma
Het programma ondersteund partners op alle relevante gebieden zoals marketing, verkoop, training en implementatieondersteuning. De eerste twee partners die als onderdeel van dit programma zijn aangesteld waren Advance in Rusland en Teksam in Turkije. Nu is als derde partner MER ICT aangesteld voor de Nederlands markt.

Eerste successen
Huub Albers, algemeen directeur van MER ICT, onderstreept het belang van deze volgende stap: “De Hospitality markt is voor MER ICT een strategisch zeer belangrijke branche. Met recente projecten als Waldorf Astoria in Amsterdam en Hilton Schiphol Airport wordt het bewijs geleverd dat dit voor ons de juiste keuze is. We bieden onze klanten de juiste oplossingen op het gebied van communicatie en bieden ook aanverwante oplossingen zoals WiFi netwerken. Deze rol van System Integrator is ons op het lijf geschreven en biedt klanten toegevoegde waarde”.

Voor meer informatie neem contact op via telefoon 038-3766222 of e-mail verkoop@merict.nl

 

mer-header-klantcases mer pp hotel

Chat met Mer