Zwolle, 13 januari 2017. Mer ICT, leverancier van communicatie oplossingen aan midden- en grootzakelijke markt, is wederom genomineerd voor de Voiceworks Partner Awards. Tijdens de Voiceworks Partner Awards viert Voiceworks samen met zijn partners het succes van het afgelopen jaar en worden de partners die buitengewone successen hebben geboekt beloond met een award.  

 19 januari 2017 worden de winnaars bekend gemaakt in Hotel en Congrescentrum ReeHorst in Ede. De genomineerden zijn geselecteerd op basis van groei, innovatiekracht en aanvullende prestaties van het afgelopen jaar. De winnaars worden beloond met acht verschillende awards waaronder de Mobile Award, New partner Award en Wholesale Partner Award.

Mer ICT is genomineerd voor de Growth Award, Mobile Award en Wholesale Award.

 

Mer levert en implementeert innovatieve communicatieoplossingen voor de zakelijke eindklant. Alex Annink, Director Operations: “Het afgelopen jaar merken wij dat het vertrouwen van de zakelijke eindklant in Mer is toegenomen. Wij hebben hard gewerkt aan het succesvol implementeren van innovatieve en klantgerichte communicatieoplossingen en onze business is hard gegroeid en de nominatie voor de awards vormt hiervan een extra bevestiging.

Voiceworks is de innovatieve leverancier van zakelijke data-, Cloud- UC-, mobiele- en vaste telefonieoplossingen. Het bedrijf werkt nauw samen met een landelijk dekkend resellerkanaal bestaande uit meer dan 200 resellers.

Koen van Geffen, CEO van Voiceworks: “Elk jaar boeken onze partners mooie resultaten en zien zij hun business groeien. Als leverancier ontwikkelen en leveren wij de diensten, maar onze partners zetten deze met hun eigen professionele kennis en kunde in de markt. Wij zijn trots op de prestaties van onze partners en daarom zetten wij de behaalde successen elk jaar centraal tijdens de Voiceworks Partner Awards. Wij waarderen de inzet van onze partners en willen Mer ICT B.V. in het bijzonder bedanken.

Meer informatie over de Voiceworks Partner Awards vindt u in het evenementenbericht van Voiceworks.

 

Over Mer ICT B.V.

Mer beschikt over een compleet portfolio van IP telefonie, Mobiele telefonie, Hosted-/Cloud telefonie, Unified Communications, Customer Contact Centers en (draadloze) datanetwerken en realiseert turn-key projecten.

Door het leveren van communicatie ‘As-a-Service’ wordt ingespeeld op de behoefte aan flexibilisering, realisatie van besparingen en ontzorging van de beheersorganisatie.

Nieuwe functionaliteiten zoals Vast Mobiel Integratie, Presence en Collaboration creëren meerwaarde en rendement voor onze klanten en ondersteunen concepten als Het Nieuwe Werken, BYOD en Mobiel Tenzij.

De 24/7 Service & Support organisatie zorgt voor excellente service en optimale ondersteuning.

 

Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC-, cloud- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken. Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX- installateurs, ICT-partners, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft meer dan 150 medewerkers in dienst en won in 2011 de Deloitte Technology Fast50 en in de afgelopen jaren 5 keer de Gouden FD Gazelle Award als snelste groeier van de provincie Flevoland. In 2015 won het bedrijf de Main Software 50. Voor meer informatie: www.voiceworks.com@voiceworksnl.

 

 

Meer informatie voor de pers:

Mer ICT B.V.

T:  038-3766222

M: verkoop@merict.nl

www.merict.nl

Chat met Mer