Op 13 januari jl. konden we al melden dat Mer ICT genomineerd was voor een Voiceworks Partner Award. Op 20 januari jl. in ReeHorst Ede ontvingen wij de Mobile Award voor buitengewone resultaten als partner.

Voiceworks vierde samen met zijn partners de behaalde successen van 2016. Op magische wijze zijn er 8 prestigieuze Awards uitgereikt door Hans Kazàn, Nederlands bekendste goochelaar en een begrip door de vele televisieprogramma’s die hij door de jaren heen presenteerde. Partners die uitzonderlijk hebben gepresteerd in 2016 zijn deze avond erkend, waaronder Mer ICT die de Mobile Award ontving.

 

Alex Annink, directeur van MER ICT: “Wij winnen onze klanten door maatwerk. Dat levert Voiceworks ook. Daarom zijn we zo’n goeie match.”

Terry Aurik, CCO van Voiceworks: “In de zeer concurrerende mobiele markt is Mer ICT, net als in 2016, in staat geweest grote orders binnen te halen.  Twee jaar achter elkaar grote mobiele successen behalen, is echt een prestatie. Daarom ontvangen zij ook nu weer met recht de Mobile Award. We kijken uit naar het komende jaar om samen met Mer ICT verder te groeien.”

Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks vult aan: “Elk jaar zijn wij getuige van de inzet die onze partners tonen om hun business uit te breiden. Mede hierdoor kan Voiceworks elk jaar weer groeien. Ook dit jaar zijn de behaalde successen van onze partners centraal gezet tijdens de Voiceworks Partner Awards. Als dank voor onze partners inzet hebben wij hen beloond met acht welverdiende Awards, mooie prijzen en een feestelijke avond.”

 Tussen de promotiedames v.l.n.r.:
Terry Aurik, CCO van Voiceworks, Alex Annink, director Operations Mer ICT, Hans Kazàn, Roos van Beusekom, Sales Consultant Mer ICT.

 

Chat met Mer