MER ICT wint twee prestigieuze awards tijdens de Voiceworks Partner Awards


De Voiceworks Partner AwardsVoiceworks Partner_Awards_2016

Voiceworks vierde samen met 200 partners de behaalde successen in 2015. De avond werd op eigen wijze gehost door Jeroen Smits, die in de jaren negentig bekend is geworden door het RTL-programma Moppentoppers. Er werden verschillende awards uitgereikt aan de partners die in 2015 een uitzonderlijke en toonaangevende case hadden ingediend. MER ICT won de prijs voor beste ingediende business case én de prijs voor de wholesaler met de meeste simkaarten die zij in 2015 bij Voiceworks activeerden.

Winnaar van de Best Business Case Award 
MER ICT gaf gehoor aan de oproep van Voiceworks om innovatieve, complete of klantgerichte cases in te dienen. MER ICT heeft bij haar klant Accare, een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie, een integrale bereikbaarheidsoplossing aangeboden op basis van de MER Alles-in-één dienst. Accare kan hierdoor de interne- en externe communicatie beter stroomlijnen en de organisatie meer efficiënt laten opereren. De cases zijn door een vakkundige jury beoordeeld op innovatie, de toegepaste technologie, klantgerichtheid en de compleetheid van de geïmplementeerde case. Na beoordelingsronde was MER ICT één van de genomineerden. MER ICT is zeer vereerd dat zij de Best Business Case Award in ontvangst mochten nemen uit handen van de jury.

Winnaar van de Best Business Case Award en de Mobile Award
De Mobile Award werd uitgereikt aan de partner met de meest mobiele simkaarten die zij in 2015 bij Voiceworks activeerden.

Alex Annink, Director Operations van MER ICT: “We zijn uiteraard zeer blij met deze award. De MER Alles-in-één dienst is voor een belangrijk deel gebaseerd op de Voiceworks diensten. De opdracht bij Accare is dan ook het resultaat van een gezamenlijke inspanning, zonder Voiceworks was het niet gelukt.”

Richard Bordes, jurylid: “Buiten het feit dat alle technische onderdelen aanwezig zijn, is het voor de jury vooral de duidelijke visie op de zorg en communicatie die hen de winnaar maken. Vooral de inzet van alle mogelijkheden om Accare haar complete communicatiestroom beter stroomlijnen en de organisatie meer efficiënt laten opereren maken het verschil.”

Terry Aurik, CCO van Voiceworks vult aan: “MER ICT is dit jaar voor de eerste keer de winnaar van Mobile Award. MER ICT is al sinds 2011 partner bij Voiceworks en hebben sindsdien laten zien in onder andere het mobiele portfolio een succesvolle partner te zijn. In 2015 hebben zij grote mobiele successen geboekt en gezien hun unieke propositie verwachten wij dat zij aankomend jaar hun groei doorzetten.”

 

 

Chat met Mer