Nu beschikbaar; de nieuwe (IP) DECT Gx77 serie handsets die zorgeloze draadloze communicatie mogelijk maken in de meest veeleisende omgevingen. Bruikbaarheid, robuustheid en applicatie-integratie staan hoog op de agenda van NEC bij het ontwerp van de nieuwe handsets met hun intuïtieve gebruikersinterface en krachtige functionaliteit. Met een sterke focus op verticale markten zoals gezondheidszorg en gastvrijheid, voldoen de zeer aantrekkelijke robuuste handsets aan de strengste vereisten voor geavanceerde mobiliteit en berichtenuitwisseling.

De Gx77-serie bestaat uit 3 modellen, de G277, G577 en G577h. De G277 is een professionele DECT-handset op instapniveau die een reeks mobiele Unified Communications-functies biedt, zoals een centrale directory en aanwezigheid. Het bevat ook de luidspreker- en handsfree modus. De G577 en G577h zijn duurzame DECT-handsets met uitgebreide alarm- en berichtmogelijkheden, gecombineerd met een robuust en IP65-ontwerp.

De handsets bieden een aantrekkelijk, lichtgewicht en slank ontwerp en de G577 (h) combineert duurzaamheid en robuustheid met IP65-bescherming. De G577h is bedoeld voor omgevingen die antibacteriële voorzieningen vereisen zoals vereist in de Gezondheidszorg en Hospitality. De handsets worden geleverd met een reeks accessoires, zoals nieuwe bureauladers, veer/zwenkbare riemclips en beschermhoes (optioneel). Ze kunnen ook worden opgeladen in de bureau- en rackladers van de bestaande handsets van het DECT-model.

Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen zijn werknemers mobieler dan ooit. Met meer flex desking en meer personeel, biedt IP DECT de ideale oplossing voor kosteneffectieve en veilige draadloze connectiviteit in het hele kantoor/gebouw. De superieure kwaliteit en betrouwbaarheid van NEC’s gerenommeerde Business Mobility (IP) DECT-portfolio biedt betrouwbaarheid en uitstekende draadloze communicatieoplossingen voor alle soorten bedrijven. Doordachte applicaties zoals berichtenuitwisseling, alarmering, lokalisatie, de perfecte spraakkwaliteit, over-the-air beveiliging en ‘never-fail-reliability’ zijn belangrijke redenen waarom NEC IP DECT de oplossing is voor alle sectoren waar betrouwbare service voor bedrijfskritische processen een eerste vereiste is.

De nieuwe slimline en lichtgewicht handsets zijn ergonomischer en eenvoudiger te installeren en te gebruiken. Integratie met industriële en bedrijfsspecifieke applicaties stimuleert verbeteringen van bedrijfsprocessen en zorgt voor hogere veiligheids- en serviceniveaus, waardoor ze een extreem krachtig en vitaal aanbod voor de markt zijn “, volgens NEC.

De Gx77-serie werkt op alle huidige NEC IP DECT- en DECT-systemen. De nieuwe handsets passen in de lader (incl. adapter) van de Gx66.

  • Klik hier voor de G277 set in onze webshop.
  • Klik hier voor de G277 handset only in onze webshop.
  • Klik hier voor de G577 set in onze webshop.
  • Klik hier voor de G577 handset only in onze webshop.
  • Klik hier voor de G577h set in onze webshop.
  • Klik hier voor de G577h handset only in onze webshop.

Geïnteresseerd? Neem contact op met uw accountmanager of met Mer ICT Sales Support.

Chat met Mer