Collaborationconferencing-B

Professionele organisaties zijn steeds meer verspreidt over meerdere locaties en/of afdelingen. Medewerkers worden steeds flexibeler en mobieler door thuiswerken en flexwerken. Deze hoge mate van flexibiliteit vraagt om een communicatie oplossing voor een goede samenwerking. Maar ook om overleg tussen medewerkers onderling en externe contacten. Met de Conferencing en Collaboration oplossingen van Mer biedt u uw medewerkers een juiste oplossing voor deze veranderde werkomgeving.

Voice, chat en video

Medewerkers krijgen de beschikking over uitgebreide functies zoals Audio-/Videoconferencing, document sharing en whiteboarding middels een webgebaseeerde applicatie op hun PC of middels een dedicated app op hun Android of Apple smartphone/tablet. Deze oplossing bevordert samenwerking en verhoogt efficiency en productiviteit.

Externe contacten en Outlook integratie

Externe contacten kunnen meedoen aan een online meeting door hen een e-mail uitnodiging te sturen met daarin een directe link naar de vergadering. Dit kan men simpel opzetten door in Outlook een vergadering te plannen zoals u gewend bent. De rest gaat vanzelf en intuïtief.

Opname van vergaderingen

Ook een handige functie is de opnamemogelijkheid van online meetings. Projectmeetings kunnen zo toegevoegd worden aan het dossier en de opname kan teruggekeken worden als daar behoefte aan is.

 

Meer weten over de mogelijkheden van conferencing? Wij geven graag een demo bij u op locatie.

Klantcases

Grolsche Bierbrouwerij Enschede

Grolsche Bierbrouwerij Enschede

Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. De bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615. Grolsch

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer