Draadloze communicatiedraadloze-communicatie-B

In een professionele werkomgeving is draadloze communicatie niet meer weg te denken. Flexibiliteit en optimaliseren van een geïntegreerd netwerk zijn een vereiste binnen een organisatie. Hierbij kent elke infrastructuur zijn eigen kenmerken en toepassingsgebieden. Mer kent een grote expertise op het gebied van draadloze communicatie.

IP DECT
IP DECT is een zeer goede, stabiele en bewezen techniek. Het wordt toegepast voor spraakcommunicatie en berichtencommunicatie. De grootste voordelen zijn de lage operationele kosten en de volledige integratie met de vaste telefonieomgeving. De ruime keuze aan handsets maakt dat er voor elke omgeving wel een geschikt toestel is.

Positiebepaling op IP DECT

Als eerste ter wereld heeft Mer een project uitgevoerd waarbij een nauwkeurige positiebepaling op basis van bakentechnologie is gerealiseerd in combinatie met een NEC IP DECT systeem. Door plaatsing van een chip in de DECT handset beschikt zorgpersoneel over één device voor spraak, verpleegoproep, brandmelding én persoonsalarmering met positiebepaling.

Voice over WiFi
Een WLAN (Wireless Local Area Network) beter bekend onder de naam WiFi is een draadloos netwerk wat ook toegepast kan worden voor spraakcommunicatie. Met name voor de Zorg biedt een draadloos netwerk nieuwe mogelijkheden omdat medewerkers gebruik kunnen maken van smartphones waarbij alarmen worden afgewikkeld middels een app op de smartphone.

GSM integratie
Met GSM integratie wordt een mobiele telefoon onderdeel van de vaste telefonieoplossing.  Een GSM wordt een volwaardig intern toestel met dezelfde functies als een vast toestel zoals intern bellen, groepsschakelingen en een juiste nummerweergave. Met onderling gratis bellen wordt eveneens bespaard op de belkosten.

Indoor dekking
Een draadloos netwerk moet geschikt en ingericht zijn voor draadloze communicatie. Een 100% goede dekking is daarbij essentieel. Mer biedt voor alle netwerken (DECT, WiFi en GSM) professionele metingen inclusief rapportages.  Aan de hand daarvan wordt de detail engineering gedaan zodat uw organisatie beschikt over een betrouwbaar draadloos netwerk.

Klantcases

W Amsterdam

W Amsterdam

W Amsterdam biedt de ultieme insider access, met een unieke mix van trendy design en passie voor mode, muziek en

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer