Eigen IP telefonieoplossing of toch een dienst?zakelijk-telefonie-B

Om de telefonie voor uw organisatie in te richten moet u inzichtelijk hebben welke vorm het beste bij uw organisatie past. Belangrijke vraag hierbij is: wilt u uw eigen telefonieoplossing of kiest u voor een telefonieoplossing als een dienst? Functioneel zijn er geen verschillen. Het is voornamelijk een financiële en technische keuze. Mer levert On-premise systemen waarbij u eigenaar bent en levert daarnaast ook Cloud oplossingen waarbij u betaald voor gebruik. Bij een On-premise systeem zijn er twee varianten:

  • IP telefonie appliance, hardware en software als een compleet systeem
  • IP telefonie software, software die geïnstalleerd wordt op uw eigen serverhardware en/of virtualisatieomgeving

Wij gaan graag met u in gesprek om voor uw organisatie in beeld te brengen wat de wensen, eisen en mogelijkheden zijn. Mer heeft alle varianten in huis en kan u adviseren.

Flat Fee SIP Trunk

Mer levert op alle platformen de mogelijkheid voor een Flat Fee SIP trunk waarmee u voor een vast bedrag per maand kunt bellen naar alle vaste- en mobiele nummers in Nederland. Zo worden kosten beheersbaar en voorspelbaar.

IP-VPN

Mer levert tevens volledig gemanagede IP-VPN netwerken om meerdere vestigingen te verbinden. Deze IP-VPN verbindingen kunnen gebruikt worden voor spraak-, data-, en internetverkeer. Uitgebreide monitoring, failover en redundancy opties geven de gewenste bedrijfszekerheid.

VastMobiel integratie

Mobiele toestellen worden onderdeel van uw vaste telefonieoplossing met VastMobiel integratie. Een GSM beschikt over dezelfde functies als een vaste telefoon op kantoor zoals: intern bellen, groepsschakelingen en nummerweergave. Door volledige inzage in de bereikbaarheid van een mobiel toestel wordt de bereikbaarheid van uw organisatie vergroot.

Driessen Autogroep Eindhoven

Driessen Autogroep Eindhoven

“De totale klantbeweging – daar draait het bij Driessen Autogroep om. De koppeling tussen Business ConneCT en ons ERP systeem is goud waard”

     Bram Melssen, Manager ICT

Klantcases

Driessen Autogroep Eindhoven

Driessen Autogroep Eindhoven

10 dealerschappen, verkoop van auto’s, occasions, onderhoud, reparatie, schade- herstelbedrijf en leasemaatschappij

Lees meer over deze case

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij geven u graag deskundig advies. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Bel meMail me

header
Chat met Mer