GOLD Partner van NEC Enterprise SolutionsRGB_PNG_statement_color_type2_s

MER ICT is een GOLD partner van NEC Enterprise en behoort daarmee tot een selecte groep van ICT bedrijven. Al sinds 1993 ondersteunen we grote en middelgrote organisaties die gebruik maken van NEC (voorheen Philips) apparatuur en applicaties. NEC Enterprise Solutions is een toonaangevende leverancier van IT & Communicatie-oplossingen aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen in zowel de private als publieke sectoren. De geboden oplossingen maken gebruik van de nieuwste spraak-, data- en video-technologieën en zijn ontworpen voor open connectiviteit, hoge beschikbaarheid en flexibele groei.

NEC Excellence Partner Performance Award

MER ICT ontving van NEC Enterprise Solutions reeds meerdere keren een award voor de geleverde prestaties. In de afgelopen jaren heeft MER ICT samen met NEC vele succesvolle projecten uitgevoerd. NEc over de toegekende awards:

“Het is ontzettend inspirerend om het enthousiasme van onze business partners te ervaren voor ons merk, ons portfolio en onze manier van werken” zegt Paul Kievit, President NEC Enterprise Solutions. “De award die we uitreiken is een erkenning van ons gezamenlijke commitment en succes. We zien uit naar een vruchtbare voortzetting  van de manier waarop de markt gezamenlijk bedienen”.

NEC producten worden ontwikkeld in Nederland

NEC Enterprise is de huidige naam van het vroegere Philips Business Communications, bekend van de SOPHO iS3000 telefonie platformen. NEC is een wereldwijde speler maar de ontwikkeling van de belangrijkste communicatie producten vindt plaats in Hilversum waar ook het hoofdkantoor voor de EMEA regio (Europa, Midden Oosten en Afrika) gevestigd is. MER ICT heeft een rechtstreekse relatie met NEC en heeft intensief contact met de diverse afdelingen zoals Product Management en Technical Support. Onze klanten profiteren optimaal van deze positie.

Chat met Mer