“Waarom zou je een refurbished Apple iPhone of iPad kopen…?”

 

Een refurbished device is allereerst tientallen procenten goedkoper in vergelijking met een volledig nieuw device. Daarnaast is een refurbished device bij uitstek duurzaam en dus goed voor het milieu.

 

 

Kies je voor een refurbished iPhone, dan maak je een verstandige keuze. Je bespaart veel geld en ontvangt de hoogste kwaliteit. Bij Mer ICT tref je namelijk een uitgebreid aanbod van refurbished iPhones in een topconditie. Kijk eens naar wat oudere refurbished iPhones, zoals bijvoorbeeld voor de iPhone 5S of 5C. Ben je meer op zoek naar een krachtige telefoon voor een betaalbare prijs? Dan kun je beter een high-end refurbished iPhone kopen zoals de iPhone SE of de iPhone 6. Ons brede refurbished assortiment biedt voor ieder wat wils.

Mer ICT zal haar refurbished Apple devices leveren in samenwerking met een gerenommeerde partij. De refurbished devices krijgen een volledig gecertificeerde data-wiping, worden schoongemaakt en gecheckt op meer dan 50 punten. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen. Aangezien Mer ICT zeker is van de kwaliteit van de refurbished devices, ontvangt u standaard 24 maanden garantie. Iedere aanbieder van refurbished producten zal u willen doen laten geloven dat zij kwalitatief goede iPhones aanbiedt. Maar de factor ‘mens’ kan een iPhone eenvoudigweg niet optimaal controleren, met alle nadelige gevolgen van dien voor de eindgebruiker.

Onze leverancier werkt sinds november 2016 met Robots die de iPhones op meer dan 50 punten checken. De Robot geeft objectief aan hoe goed het toestel scoort op al die punten. Bij een ‘failure’ gaan professionele techniekers aan de slag met de door de robot geconstateerde fouten, waarna de iPhones nogmaals worden gecheckt. Kwaliteit is hiermee 100% gegarandeerd! Mer ICT neemt deze devices af van de enige partij in de Benelux die geïnvesteerd heeft in deze dure, maar tegelijkertijd uitermate innovatieve oplossing.

We hanteren een sterrengradatie voor alle devices. Hoe meer sterren, hoe beter de iPhone er uit ziet. Uiteraard is het ook: meer sterren betekent een hogere prijs.

 

***                      Zichtbare gebruikerssporen; krasjes op voor- en achterzijde. Eventueel kleine deukjes op de achterzijde toestel.

****                    Lichte gebruikerssporen; enkele, minimale kleine/lichte krasjes op scherm of behuizing.

*****                  Zo goed als nieuw; licht cosmetische schade, in principe nooit op het scherm maar bijvoorbeeld alleen bij de connector.

Remarked     Geen enkele vorm van cosmetische schade, Ze zien er uit als nieuw, zo uit de verpakking.

 

Graag horen wij van u of er bij u interesse bestaat om refurbished iPhones of iPads af te nemen voor een aantrekkelijk tarief. Bij interesse graag contact opnemen met Monique de Vries op direct nummer: 038-4289361 of via mail: m.devries@merict.nl

 

 

Chat met Mer