Met ingang van 1 juni 2017 activeert Mer ICT automatisch ‘Roam like Home‘ voor alle klanten. Dit houdt in dat u als klant kunt bellen, sms’en en internetten vanuit de standaard belbundel binnen de EU. De nationale buitenbundel tarieven gelden per 1 juni 2017 voor de hele EU. Onder de EU ‘Roam like Home‘ regeling valt alleen het bel- en sms-verkeer van EU land naar Nederland, en van EU land naar EU land en al het dataverkeer binnen de EU, met uitzondering van Nederland. De tariefwijzigingen gelden niet voor mobiel bellen en sms’en vanuit Nederland naar een ander EU land.

U hoeft helemaal niets niks te doen om gebruik te maken van ‘Roam like Home‘. Dit wordt namelijk automatisch geactiveerd. Mocht u gebruik maken van een EU Pack of Bellen naar EU, worden deze automatisch stopgezet.

Fair Use Policy: Conform de EU wetgeving is sprake van onredelijk verbruik wanneer de eindgebruiker gedurende een periode van vier maanden méér tijd in het buitenland doorbrengt dan in Nederland en méér verbruikt in het buitenland dan in Nederland. Mocht na de constatering het verbruik van de eindgebruiker niet binnen 14 dagen aantoonbaar zijn veranderd, dan is Mer ICT gerechtigd extra kosten in rekening te brengen.

 

Onderstaande nationale buitenbundel tarieven gelden nu voor de gehele EU

  • Minuuttarief: € 0,08 per minuut
  • Sms-tarief: € 0,10 per sms
  • Data-tarief zonder Data Pack: € 0,10 per MB
  • Data-tarief Data Pack/Mix: € 0,08 per MB
  • Data-tarief (Blue): € 0,02 per MB.

 

 

In de volgende landen belt u, sms’t en internet u binnen de bundel en voor bovenstaande voordelige buitenbundel tarieven:

Andorra, Azoren, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique, Mayotte, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem contact op met uw Sales Consultant via telefoon, mail of WebChat.

Chat met Mer