In 2017 heeft Mer ICT een voorstel mogen maken voor de vervanging van de verouderde Nortel Meridian telefonie omgeving bij het Rotterdam Marriott Hotel. Na enkele aanpassingen op de offerte is in februari 2018 de opdracht verstrekt voor een NEC SV9300 communicatieplatform op basis van onze dienst Managed Solutions.

Het Rotterdam Marriott Hotel heeft gekozen voor de NEC SV9300 met een combinatie van SIP trunk, IP toestelpoorten en analoge toestelpoorten (voor de hotelkamers), de Business ConneCT Operator applicatie incl. UM8000 t.b.v. Voicemail en Wake-up en de NEC 3C applicatie voor mobiele toestellen (UC Mobile Client).

Behalve de NEC IP toestellen voor de front office/kantoren zijn er speciale analoge hotel/kamertoestellen geleverd van Cetis die middels een faceplate volledig gepersonialiseerd zijn door middel van het Marriott logo. Om er zeker van te zijn dat alles zo goed mogelijk kan blijven functioneren heeft het Rotterdam Marriott gekozen voor de Professional Support SLA.

Quote van Guus Verhulst, Rooms Division Manager van het Rotterdam Marriott Hotel:

Mer ICT heeft ons goed begeleid in het gehele traject en heeft onze medewerkers getraind bij de transitie naar de nieuwe telefooncentrale. Onze bereikbaarheid is verder geoptimaliseerd en onze medewerkers vinden het prettig om met Business Connect en IP toestellen te werken”.

Rotterdam Marriott Hotel is gevestigd in de Millennium Toren tegenover het Centraal Station in het hart van het Rotterdam Central District. Het premium luxury hotel telt 228 luxe kamers en suites, Restaurant The Millèn *, Pillars Bar & Kitchen, bijna 600 vierkante meter aan flexibele ruimte voor vergaderingen en evenementen, een M Club Lounge, Business Centre en een volledig uitgerust fitnesscentrum.

Het hotel heeft een interne verbinding met De Doelen ICC, dat ruimte biedt aan groepen tot 1.800 gasten. Naast 24-uurs roomservice en gratis high speed internet in het gehele gebouw beschikt het hotel over valet parking. Alle faciliteiten, het comfort en de grandeur maken van Marriott Rotterdam de ideale locatie voor de zakelijke reiziger én de toerist.

Chat met Mer