Persbericht

MER ICT wint zowel Mobile als EWAN Award tijdens Lustrum Voiceworks Partner Awards.

KAATSHEUVEL/EFTELING Voiceworks Partner Awards 2018
Foto : Wim Hollemans

 

MER ontving de Mobile Award van Voiceworks tijdens de Voiceworks Partner Awards, een inspirerende avond in de Efteling. MER heeft wederom buitengewone resultaten geboekt als partner van Voiceworks in 2017 en is daarom bekroond met deze award. Bovendien gingen ze met de EWAN Award naar huis.

MER ICT behaalde de hoogste netto groei en won daarom de EWAN Award. Daarnaast heeft MER ICT ook de Mobile Award van Voiceworks in ontvangst mogen nemen. Het is niet de eerste keer dat het bedrijf deze prestatie leverde; ook in 2017 en in 2016 gingen zij met deze prijs naar huis.

Alex Annink, directeur van MER ICT: “De Mobile award hebben we al eerder gewonnen en hier zijn we trots op omdat Mobile een belangrijke focus is van Voiceworks, gezien de mobiel en vast integratie. Nu hebben we ook nog de EWAN award erbij die uitgereikt wordt aan de partner met de meeste verbindingen (glasvezel of koper), terwijl dit eigenlijk niet ons hoofdproduct is, het is onderdeel van de totaaloplossing die wij bieden.”

Terry Aurik, CCO van Voiceworks: “Al onze partners hebben het afgelopen jaar mooie prestaties laten zien. De awardshow is er voor hen allemaal, om ze te bedanken en te inspireren. Maar er kunnen er natuurlijk maar een paar de winnaar zijn en deze winnaars zijn in het zonnetje gezet met mooie awards. We willen alle partners met de avond en de awards aanmoedigen hun werk voort te zetten om blijvend succesvol te zijn.”

 

Over Voiceworks

Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC-, cloud- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Voiceworks levert groothandel oplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX-installateurs, ICT-partners, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft circa 210 medewerkers in dienst en won in 2015 de Deloitte Technology Fast 50 Most Sustainable Grower Award en in 2015 en 2016 won het bedrijf de Main Software 50. Voor meer informatie: www.voiceworks.com@voiceworksnl

 

Wilt u meer informatie? Neem contact op met MER ICT afdeling Verkoop: 038-3766222.

Chat met Mer