Het probleemloos gebruik kunnen maken van een toenemend aantal laptops, tablets en smartphones vraagt om een professionele draadloze oplossing inclusief beheer.

Wat is er mogelijk? Wat past bij je bedrijf?

 

Wat is WaaS – WiFi as a Service WaaS?

Zoekt u een betrouwbaar draadloos netwerk voor een betaalbaar tarief per maand? Kies dan voor WiFi as a Service (WaaS) van Mer ICT.

 

U neemt een draadloos netwerk als Dienst af. Zonder hoge eenmalige investering profiteert u van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Met WaaS van Mer ICT ben je klaar voor de toekomst. Niet alleen voor medewerkers maar ook uw klanten en partners kunnen met hun eigen mobiele device gebruik maken van uw WiFi netwerk.

Zonder hoge investering, service inbegrepen

Met WaaS van Mer ICT neemt u een draadloos netwerk (Wireless LAN) als een Dienst af. Wij zorgen voor een betrouwbare en goede dekking; 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Een gebrek aan voldoende budget is niet langer een struikelblok voor een goed draadloos netwerk. Zonder hoge investering bent u verzekerd van een optimale WiFi omgeving zonder zorgen. Mer ICT zorgt namelijk voor het beheer en onderhoud.

 

Kwaliteit en Beveiliging

Voorafgaand aan het WaaS abonnement vindt er een WiFi meting plaats. Tijdens deze meting stellen wij het aantal benodigde WiFi Access Points vast voor een optimale dekking.

WaaS van Mer ICT wordt ingericht volgens strenge beveiligingseisen en wordt continue van nieuwe updates voorzien. Met een WaaS Dienst hoeft u zich geen zorgen te maken om de beveiliging.

Voordelen van Mer WaaS

  • Je betaalt een vast bedrag per maand, per zender
  • Geen onverwachte investeringen of dure beheercontracten
  • Altijd de beschikking over de laatste beveiligingsupdates
  • Optimale dekking en beveiliging
  • Geschikt voor Bring Your Own Device (BYOD)
  • Inclusief beheer en onderhoud
  • Schaalbare oplossing.

Heeft u vragen, is er interesse? Neem contact op met één van onze specialisten.

Bel naar 038-3766222 of  mail naar verkoop@merict.nl

Chat met Mer